Prăjitură cu banane - de post

de elucubratiiculinare in Prajituri, 14 Mar 2012 | 9863 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane mari și foarte coapte,
  • 1 cană zahăr,
  • 50 ml ulei,
  • 2 căni făină,
  • 10 g praf de copt,
  • 1 linguriță scorțișoară,
  • 1 linguriță nucșoară,
  • 1 linguriță esență vanilie.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu banane - de post:

Într-un castron cernem făina împreună cu praful de copt, scorțișoara și nucșoara. În alt castron pasăm bananele cu o furculiță, adăugăm treptat zahărul, uleiul și esența de vanilie. Amestecăm bine după fiecare ingredient. Apoi incorporăm ingredientele uscate și amestecăm bine.

Compoziția se pune într-o tavă rotundă unsă cu ulei și tapetată cu hârtie pergament. Se dă la cuptor pentru 50-60 minute la 180 grade C sau până se rumenește frumos deasupra.

Se servește rece. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu banane - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute in sos de rosii, o reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

ieri la 20:19

Snitel pane din piept de pui cu parmeza

de Caty 2

ieri la 14:16

Cotlet de miel preparat la cuptor sau la gratar

ieri la 12:15

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu banane si mascarpone