Prajitura cu branza

de getix in Dulciuri, 11 Mai 2013 | 4421 vizualizari

 

Merge foarte bine si e ca o pasca fara blat si se face foarte repede !

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1/2 pachet unt
  • 500 g branza dulce
  • 1 pahar mic de smantana
  • 2 linguri faina
  • 4 linguri gris
  • 1 praf de copt
  • sare
  • 100 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza:

Se separa albusurile de galbenus.  Untul se topeste. Se mixeaza branza cu zaharul, un praf de sare, zaharul vanilat , untul topit , smantana si galbenusurile . Se incorporeaza faina cernuta cu grisul si praful de copt. Albusurile  batute spuma se adauga peste crema de branza de mai sus, apoi stafidele  si se amesteca usor.

 Se tapeteaza forma de copt cu ulei apoi gris, pe toata suprafata acesteia ( daca aveti hartie de copt este ideal, eu am ramas fara ! ). Se introduce la cuptor pentru 30-40 min la foc moderat .

Dupa ce s-a copt se lasa la racit, se pudreaza cu zahar si se orneaza  dupa pofta inimii !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

RuxyRux 1

16.05.2013, 13:29

Excelenta!

RuxyRux 1

16.05.2013, 16:20

La Muuuulti Ani draga mea! Sa fii iubita si fericita!

getix 1

16.05.2013, 20:14

multumesc din suflet, dragilor, va cu mare drag !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fanta