Prajitura cu branza de vaci

de Lau in Prajituri, 23 Iun 2014 | 9169 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 125 ml ulei
  • 125 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • 320 g faina
  • 1 praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • coaja de lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura gris
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu branza de vaci:

Blat - mixam ouale cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana isi dubleaza volumul si se albesc. Adaugam treptat uleiul ca la maioneza, laptele, faina amestecata cu praful de copt, esenta de vanilie si amestecam pana ce se incorporeaza. Turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt

Umplutura - branza de vaci o mixam cu ouale, grisul, zaharul, adaugam coaja rasa de lamaie, esenta de vanilie si amestecam.

Cu o lingura adaugam peste blat si amestecam usor cu o lingura. Dam la cuptorul incalzit cca 30 min pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca, o pudram cu zahar pudra si apoi o putem taia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza, merisoare si bezea