Prăjitură cu brânză şi jeleu de zmeură

de diaconta in Prajituri, 23 Oct 2011 | 5700 vizualizari

COMENTARII (54)

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 19:59

fix-pix pe placul meu.......ai facut bine deci ca ai ales varianta cu branza.
frumos decor ,minunata prajiturica................

diaconta 1

23.10.2011, 20:01

Mihaela,asa este,aveam multa treaba ,asa ca am ales varianta asta simpla

diaconta 1

23.10.2011, 20:02

Doamna Maria,ma bucur ca va este pe plac

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 20:11

Doaman Dia si dumneavoastra imi sunteti pe plac nu numai ce "confectionati".................

diaconta 1

23.10.2011, 20:12

Medi,pana cand ma apropii de Boss pe urma nu-ti mai sunt pe plac

Bucataras Medi 1

23.10.2011, 20:18

Doaman Dia.....totul are o limita ......si nu trebuie sa depasesti bariera..................deci pana la boss,da?

diaconta 1

23.10.2011, 20:21

Am inteles Doamna

danakarin 1

23.10.2011, 20:53

super !!! jeleul arata grozav, luceste ca oglinda !!

MVMih 1

24.10.2011, 00:26

Mmmm!!! 10+ de +. Primesti si d-astia mici, p'aici!? La tine, in poala, sau la vreo oala!? k e buna prajituria...dar musafiri dragutzi ce o sa fim....cu voia ta....poate intindem...mai mult felia ...

LUK 1

24.10.2011, 08:42

delicioasa

diaconta 1

24.10.2011, 08:50

Danakarin minunat jeleul asta,fin precum catifeaua si lucios precum oglinda

diaconta 1

24.10.2011, 08:51

Luk

diaconta 1

24.10.2011, 08:53

Mihule primim primim,cum sa nu?
chiar vrei ...in poala?
daca sunteti musafiri draguti,primiti si bonus

Xandrinne 1

24.10.2011, 10:46

Ce frumos arata!

rodica_m 1

24.10.2011, 12:06

dia..esti un talent...mereu inventezi cate ceva!!! ma uitam la poze si eram sigura ca jeleul l-ai pus dupa ce ai scos prajitura din cuptor....apoi am citit reteta de vreo 3 ori...ca sa ma asigur ca n-am inteles gresit...nu credeam ca poate avea asa culoare minunata...jeleul scos din cuptor!! la favorite direct

diaconta 1

24.10.2011, 12:25

Rodica,sa stii ca si eu am ezitat putin inainte sa-mi pun ideea in practica,dar am zis ca merita sa incerc.Dupa ce am vazut ce consistenta frumoasa are jeleul,am zis ca nu se poate intampla nimic rau daca-l pun in cuptor.S-a dovedit ca nu m-am inselat si-a pastrat si culoarea si consistenta dupa ce s-a racit.
Multumesc pentru aprecieri

diaconta 1

24.10.2011, 12:26

Xandrinne multumesc
ne e dor de tine vino mai des

brunetica 1

24.10.2011, 20:47

delicioasa

kamy 1

24.10.2011, 22:51

no comment

MotanLaOale 1

25.10.2011, 11:18

frumoasa prajitura

diaconta 1

25.10.2011, 11:23

Vladimir da' ce buuuna

Kori 1

25.10.2011, 21:58

frumoasa tare prajitura ta, iti vine s-o mananci nu alta! si cred ca e si delicioasa

diaconta 1

25.10.2011, 22:17

Kori e de mancat,cred

Criss 1

27.10.2011, 11:52

Waaaw, cat de bine arata! Oare cum de n-am vazut-o pana acum?

diaconta 1

27.10.2011, 12:10

Criss e genul de prajiturica simpla dar delicioasa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Craiasa Zapezii