Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Prajitura cu capsuni instraturi este foarte usor de facut si in acelasi timp foarte decorativa.
Biscuitii se pun intr-o punga de plastic si se piseaza cu ajutorul unei vergele.
Intr-un vas se fierbe untul impreuna cu apa si zaharul. Se adauga la biscuitii pisati aseazati intr-un vas de sticla termorezistent si se amesteca bine pentru a se repartiza uniform.Se niveleaza cu ajutorul unei lnguri mari. Se lasa la frigider sa se raceasca pana preparam crema. Gelatina se dizolva in 2 linguri de apa in cuptorul cu microunde.Se lasa deoparte sa se raceasca.
Intr-un bol se amesteca smantana cu zaharul,sucul si coaja rasa de la lamaie si portocala. Se adauga cele 2 albuse batute spuma , gelatina si frisca. Se aseaza peste baza de biscuiti si se pune la frigider sa se intareasca.
Capsunile se spala bine, se pun intr-o strecuratoare sa se scurga bine apa de pe ele si se taie in jumatati. Cele 3 pachete de jeleu se pregatesc conform instructiunilor de pe pachet si se lasa la rece pana cand incep sa se intareasca putin. Cand crema s-a intarit se acopera cu capsunile si jeleul putin intarit.
Se lasa la frigider 3-4 ore inainte de servire. Se feliaza dupa dorinta. Pofta buna!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult