Prajitura cu crema de branza si capsuni

de Bucataras in Prajituri, 4 Mai 2014 | 8789 vizualizari

 

Un desert foarte rapid si racoritor.

 

INGREDIENTE

  • o cutie de branza Ceva fin cremos Delaco
  • 2 iaurturi mici cremosso straciatella
  • 1 iaurt mic grecesc
  • 100 g zahar pudra
  • 300 g capsuni taiate cubulete
  • 200 ml frisca lichida
  • 2 lingurite gelatina granulata dr. Oetker
  • un pachet de piscoturi
  • 250 ml lapte cu nesquick
  • 250 ml frisca lichida pentru decor
  • o mana de fisctic curatat
  • capsuni pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu crema de branza si capsuni:

Crema de branza Delaco se bate bine cu zaharul pudra. Se adauga iaurturile si se mixeaza usor. Gelatina hidratata cu apa rece se topeste in baie de abur sau la cuptorul cu microunde si se adauga in compozitia de branza si iaurt. Se bate frisca si se amesteca in compozitie. La final se incorporeaza capsunile taiate. 

Intr-o forma de cozonac tapetata cu folie alimentara se aseaza piscoturile inmuiate in lapte cu nesquick. Se asaza pe fundul tavii si pe margini. Se rastoarna cu grija compozitia cu branza si capsuni si se niveleaza usor. Se acopera tava cu folie alimentara si se lasa la rece cateva ore.

Se rastoarna prajitura pe o tava si se orneaza cu restul de frisca batuta, cu fistic si capsuni taiate.

Noi nu am avut rabdare sa se intareasca bine :) Dar a fost tare buna si-asa!

Initial am vrut sa o decorez cu ciocolata rasa, dar apoi am pus fisctic macinat. Voi puteti decora cu ce va place mai mult!

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu crema de branza si capsuni-0
Prajitura cu crema de branza si capsuni-1
Prajitura cu crema de branza si capsuni-2
Prajitura cu crema de branza si capsuni-3
Prajitura cu crema de branza si capsuni-4
Prajitura cu crema de branza si capsuni-5
Prajitura cu crema de branza si capsuni-6
Prajitura cu crema de branza si capsuni-7
Prajitura cu crema de branza si capsuni-8

COMENTARII (47)

Miha 1

01.08.2014, 15:48

MOKUSKA 1

01.08.2014, 16:07

Bucataras 1

01.08.2014, 19:20

multumesc pentru gindurile bune, va imbratisez

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04