Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino

de _Alina_ in Prajituri, 4 Dec 2012 | 1945 vizualizari

 

Una dintre prietenele mele a venit in vizita, si cum am fost extrem de ocupata si de intinsa in acea zi nu apucasem sa fac desertul. In cosecinta l-am facut cand a ajuns ea. Nu va spun cum in toata casa se imprastiase mirosul prajiturii, iar noi verificam cuptorul din 5 in 5 min :)) ...

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 2 albusuri
  • 100 g fulgi de cocos
  • 1/2 cana zahar tos
  • 1/2 cana faina de grau
  • Glazura:
  • 2 plicuri cappucino
  • 2 lgt apa calduta
  • ...........
  • 3 migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino:

1. Batem albusurile spuma cu zaharul  tos pana cand acesta se dizolva. Incorporam nuca de cocos si faina cernuta putin cate putin in albusuri, cu ajutorul unei spatule.

2. Punem compozitia intr-o tava conica (19 cm ) tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit la 190°C pana cand se rumeneste si trece testul scobitorii (la mine a durat 45 min).

3. Apa o amestecam cu cappucino. Punem glazura deasupra prajiturii si ornam cu migdale. That's all!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino 191898
retete culinare - Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino 191899
retete culinare - Prajitura cu fulgi de cocos si glazura de cappuccino 191901

COMENTARII (25)

_Alina_ 1

04.12.2012, 15:12

Desigur!

Lau 1

04.12.2012, 20:52

fain arata

Sim0na 1

04.12.2012, 22:03

Foarte bine arata!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S