Prajitura cu gem si nuca

de Dana Cristea - pusikmea in Prajituri, 9 Iun 2010 | 11072 vizualizari

COMENTARII (33)

UNICA 1

13.06.2010, 11:44

eu am mai venit sa iau o prajitura, ca sunt lesinata dupa dulciuri,dar mai ai ? acum am vazut,a dis-pa-rut DIHANIA!!!!
N-o vad si n-o audClar ca a jumulit-o cinevain sfarsiiit

Dana Cristea - pusikmea 1

13.06.2010, 15:46

acum vad si eu ca nu mai apare, ma obisnuisem cu el si nici nu-l mai bagam in seama

epurasha2bb 1

14.06.2010, 17:09

ce super arata! si miroase si a papagal fript pe aici! asta e desertul de dupa nu?

Ubulika 1

22.06.2010, 11:15

mortal! trebuie sa fac si eu daca tot e de criza

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 15:25

roberta, abia acum am vazut, ms frumos, cat despre papagal nu scapamnoi asa usror de el

Dana Cristea - pusikmea 1

22.06.2010, 15:26

ubulika, sa o faci, chiar e de criza

Cris2711 1

20.07.2011, 16:22

gabytza 1

30.04.2014, 19:09

Buna...am si eu o nedumerire cand scot tava ptr a pune gemul si nuca aluatul trebuie sa fie copt de-a binelea sau intre crud si copt? Si dupa ce pun gemul si nuca cat trebuie tinut in cuptor? (in reteta scrie 1-15 minute si e ciudat)

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Prajitura coapta la aburi