Prajitura cu mascarpone,banane,nutela si ciocolata

de loredanaaa in Prajituri, 4 Dec 2013 | 2008 vizualizari

 

Mi-a placut mult aceasta prajitura.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 gr zahar
  • 250 gr mascapone
  • 250 gr faina
  • sirop de zahar ars
  • nutela
  • 1 banana
  • 100gr ciocolata (topita cu 4 linguri de lapte)
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mascarpone,banane,nutela si ciocolata:

 

Ouale se mixeaza bine pana ce devin pufoase  . 

Se adauga treptat mascarpone,apoi faina amestecata cu praful de copt

Apoi adaugati usor banana taiata marunt.Compozitia o puneti in forma dorita

Se da  la cuptor pana ce trece testul scobitorii.Primele 15-20 minunte nu deschideti deloc cuptorul.

Prajitura lasati-o sa  se racoreasca,apoi o rasturnati si o lasati sa se raceasca complet.

Taiati prajitura in doua  parti orizontal si o insiropati cu un sirop de zahar ars sau capucino.

Pe prima parte puneti nutela ,puneti apoi cealalta parte si ornati cu ciocolata topita .

Pofta buna!

 

 

TIPS-URI

1

eu am folosit forma de guguluf

RETETA IN IMAGINI

Prajitura cu mascarpone,banane,nutela si ciocolata-0
Prajitura cu mascarpone,banane,nutela si ciocolata-1
Prajitura cu mascarpone,banane,nutela si ciocolata-2
Prajitura cu mascarpone,banane,nutela si ciocolata-3
Prajitura cu mascarpone,banane,nutela si ciocolata-4
Prajitura cu mascarpone,banane,nutela si ciocolata-5

COMENTARII (15)

Dana_Retetegg 1

05.12.2013, 00:01

loredanaaa 1

05.12.2013, 00:51

multumesc mihaela,diacona,rocsi,dana

_Alina_ 1

05.12.2013, 10:10

Deliciosa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41