Prajitura cu miere

de Miha in Prajituri, 3 Sep 2010 | 19019 vizualizari

COMENTARII (47)

mimmi 1

03.09.2010, 16:31

cred ca e asa de buna ...

Pasiune pentru bucatarie 1

03.09.2010, 16:31

super prajitura!vreau si eu o bucatica mica-mica ca sunt la dieta

Miha 1

03.09.2010, 16:33

Mimmi, e buna de te lingi pe degete.

Miha 1

03.09.2010, 16:34

Bitza, la dieta? Si prajiturile alea bune bune care le faci cine le mananca?

mihaelar63 1

03.09.2010, 16:43

buna , buna , dar eu vreau prima ca am furculite

madi_marin 1

03.09.2010, 17:08

ooo....cat de bine mai arata.... hai ca ma si balbai....

lia maria 1

03.09.2010, 17:23

si eu vreau o bucatayumi, yumice bine arata

Pasiune pentru bucatarie 1

03.09.2010, 17:46

le mananca cine poate

rivka 1

03.09.2010, 17:51

foarte frumoasa!

ionix 1

03.09.2010, 17:54

eu doar admir... gata, de azi a inceput dieta drastica... eu nu mai pap nimic dulce, 9 luni dar arata de as manca si ecranul

Miha 1

03.09.2010, 18:06

Dar de ce tocmai 9 luni? Nu vrei sa-l obisnuiesti cu dulce?

Miha 1

03.09.2010, 18:07

Multumesc fetelor! Va invit pe toate la o prajiturica.

ionix 1

03.09.2010, 18:08

nu m-am gandit ca e exact cat perioada sarcinii nah, atat tine "dieta" mai bine zis, un alt stil de viata... tre' sa ma obisnuiesc sa nu mai poftesc usor de zis, greu de facut alea 9 luni de care zici tu sper sa fie incepand cu septembrie 2011 ne facem planu' ca tiganu'

rivka 1

03.09.2010, 18:08

este vb despre ce fel de smantana? creme fraiche sau frisca lichida sau pur si simplu smantana de care se foloseste in romania la ciorbe? putin acra?

rivka 1

03.09.2010, 18:09

ce ? esti gravida ionix?

ionix 1

03.09.2010, 18:11

@Rivka... nuuuuuuuuuuuuuu... nu inca... din sept 2011 va trebui sa fiu atunci e planuit bebe deocamdata slabim putin sanatos, ne facem puternici si apoi facem un bebe

nadina73 1

03.09.2010, 18:52

cred ca e grozava

diaconta 1

03.09.2010, 19:33

simpla si delicatabravo Miha

Teo 1

03.09.2010, 21:28

stiu ca foaia cu miere se inmoaie mai greu, e perfect dupa 6 ore ?arata minunat !

Miha 1

03.09.2010, 21:31

Rivka, am folosit smantana, normala, care se foloseste si la gatit. Sau la branza cu smantana. E buna si cea special pentru frisca, dar e mai buna cu smantana din asta.

Miha 1

03.09.2010, 21:32

Teo, blatul este aproximativ ca cel de chec. adica pufos. Se inmoaie foarte bine de la crema, de la zerul din smatana. E adevarat ca a doua zi e muuult mai buna, dar e foarte buna si dupa 6 ore.

Miha 1

03.09.2010, 21:33

Nadina Claudia multumesc!

Rocsi 1

03.09.2010, 22:16

Bunica 1

03.09.2010, 22:30

simpla si delicioasa

Miha 1

03.09.2010, 23:28

Multumesc! Va invit?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Craiasa zapezii