Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post)

de alilianaa in Mancaruri de post, 26 Aug 2013 | 4321 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o cana zahar
  • o cana fulgi de ovaz
  • o cana jumatate de faina
  • esenta vanilie
  • o jumatate de pachet margarina Rama
  • 3 linguri cacao
  • un praf de copt
  • o mana de mure
  • o ceasca ( 100 ml ) de apa
  • unn praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post):

Zaharul, murele, apa, vanilia se pun pe foc pana se face un pireu.  Se da la rece. Cand este inca putin calda se adauga margarina ( moale) si se amesteca.Peste aceasta compozitie se adauga faina, fulgii de ovaz si cacaoa si un praf de sare. Compozitia rezultata se intinde intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Se coace max. 30 de minute la foc mediu. Cand este gata, cu un pahar, fac rotunduri.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu mure si fulgi de ovaz ( de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

alilianaa 1

26.08.2013, 19:27

Cristina

Rocsi 1

26.08.2013, 20:17

Mm ce ar merge langa un ceai acum

nilgun 1

27.08.2013, 21:52

yummmyyy buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Negresa de post cu compot de ananas