Prajitura cu rabarbar

de La Ancuta in Prajituri, 21 Iun 2011 | 29097 vizualizari

 

Inca o reteta din categoria Rabarbar... vor mai urma :D

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 1 pahar ulei
  • 1/2 pahar apa
  • 1 praf de copt
  • 250 g faina
  • 5-6 tije de rabarbar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu rabarbar:

Separam ouale iar galbenusurile le mixam cu zaharul pana se albesc.

Adaugam uleiul si mixam in continuare. Adaugam apoi apa si omogenizam. Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam in aluat.

Batem albusurile spuma cu un praf de sare iar apoi o incorporam usor in aluat, cu miscari de jos in sus.

Turnam aluatul in tava unsa sau tapetata cu hartie de copt.

Tijele de rabarbar le curatam iar apoi le taiem bucatele. Presaram putin gris peste ele iar apoi le asezam in tava, pe toata suprafata aluatului.

Dam la cuptor, la foc potrivit pana se rumeneste usor deasupra, si trece testul scobitorii.

Lasam sa se raceasca iar apoi scoatem din tava. Pudram cu zahar si portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu rabarbar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Lau 1

02.07.2011, 23:16

bun

Raluca_Maria_94 1

11.05.2015, 17:59

Multumesc ptr reteta ..A iesit foarte buna

La Ancuta 1

12.05.2015, 22:00

Ma bucur ca ti-a placut

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pandispan fin cu iaurt si stafide