Prajitura cu visine

de SimonaP in Prajituri, 19 Iun 2013 | 4082 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • * 6 oua
  • * 6 linguri zahar
  • * 6 linguri faina
  • * 1 lingurita cacao
  • * esenta de bergamota
  • * 500 g visine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si  apoi cu zaharul adaugat treptat. Adaugam pe rand  galbenusurile, esenta de bergamota continuand mixarea. La sfarsit adaugam faina cernuta, incorporand cu o spatula, prin miscari circulare de sus in jos. Luam intr-un bol putina compozitie si o amestecam cu cacaua.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt turnam compozitia alba apoi cea maro si cu ajutorul unei scobitori amestecam usor. Visinele fara samburi se dau prin putina faina si se pun peste compozitia de mai sus.Dam  tava la cuptorul preincalizit la 180 grade timp de 30- 35 minute.

Se lasa sa se raceasca, se portioneaza si se pudreaza cu zahar pudra.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura cu visine 237927
retete culinare - Prajitura cu visine 237931
retete culinare - Prajitura cu visine 237934
retete culinare - Prajitura cu visine 237939
retete culinare - Prajitura cu visine 237940

COMENTARII (21)

Sidy 1

20.06.2013, 15:16

Cea mai buna prajitura Pentru mine....

CookieMonster 1

29.06.2013, 10:10

ce bine arta! este pusa azi pe lista mea

SimonaP 1

11.07.2013, 14:02

Multumesc frumos tuturor!!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29