Prajitura in valuri-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 13 Mar 2010 | 15942 vizualizari

 

o prajitura foarte usor de facut si rapid

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 2 cani zahar
  • 2 cani apa minerala sau lapte de soia
  • 1 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 3 vanilii
  • 2 linguri cacao
  • 3-4 mere mari
  • 1 lingurita scortisoara macinata-optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura in valuri-post:

Se amesteca faina cu praful de copt apoi se pune zaharul,apa sau laptele si se amesteca bine. Se adauga uleiul, coja de lamaie si vaniliile si la final merele curatate si taiate cubulete mici(scortisoara)

Se ia din compozitie o canita in care se pune cacao.

Se pune compozitia in tava si apoi se pune cate o lingurita din cea cu cacao si se amesteca .

De da la cuptor 50-60 minute la 160 grade

e o prajitura tip chec de post forte buna si gustoasa si cred ca la indemana oricui.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura in valuri-post-0
Prajitura in valuri-post-1
Prajitura in valuri-post-2
Prajitura in valuri-post-3
Prajitura in valuri-post-4
Prajitura in valuri-post-5
Prajitura in valuri-post-6

COMENTARII (3)

Rocsi 1

15.03.2010, 11:02

mmmmmmmmmmmm....imi place

danis 1

31.03.2010, 23:13

bety 1

27.05.2011, 13:40

FOARTE BUNA PRAJITURA! AM INCERCAT MULTE PRAJI DE POST DAR NICI UNA NU A IESIT ASA PUFOASA!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20