Prajitura in valuri-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 13 Mar 2010 | 15837 vizualizari

 

o prajitura foarte usor de facut si rapid

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina
  • 2 cani zahar
  • 2 cani apa minerala sau lapte de soia
  • 1 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • coaja de lamaie
  • 3 vanilii
  • 2 linguri cacao
  • 3-4 mere mari
  • 1 lingurita scortisoara macinata-optional
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura in valuri-post:

Se amesteca faina cu praful de copt apoi se pune zaharul,apa sau laptele si se amesteca bine. Se adauga uleiul, coja de lamaie si vaniliile si la final merele curatate si taiate cubulete mici(scortisoara)


Se ia din compozitie o canita in care se pune cacao.


Se pune compozitia in tava si apoi se pune cate o lingurita din cea cu cacao si se amesteca .


De da la cuptor 50-60 minute la 160 grade


e o prajitura tip chec de post forte buna si gustoasa si cred ca la indemana oricui.


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura in valuri-post 22054
retete culinare - Prajitura in valuri-post 22058
retete culinare - Prajitura in valuri-post 22061
retete culinare - Prajitura in valuri-post 22065
retete culinare - Prajitura in valuri-post 22067
retete culinare - Prajitura in valuri-post 22068
retete culinare - Prajitura in valuri-post 22248

COMENTARII (3)

Rocsi 1

15.03.2010, 11:02

mmmmmmmmmmmm....imi place

danis 1

31.03.2010, 23:13

bety 1

27.05.2011, 13:40

FOARTE BUNA PRAJITURA! AM INCERCAT MULTE PRAJI DE POST DAR NICI UNA NU A IESIT ASA PUFOASA!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Langosi unguresti

de Rux 9

Langosi unguresti

ieri la 21:35

Rulada cu fructe de padure

de GeorgiG 4

Rulada cu fructe...

ieri la 21:22

Budinca de dovlecei cu cascaval

de GeorgiG 4

Budinca de...

ieri la 20:54