Prajitura marmorata cu branza

de diana_k in Prajituri, 1 Feb 2014 | 24444 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru blat
  • 8 oua
  • 15 linguri ulei
  • 15 linguri lapte caldut
  • 15 linguri zahar
  • 16 inguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2-3 linguri de cacao
  • Umplutura de branza:
  • 300 g branza dulce
  • 2 oua,
  • 4 linguri de zahar,
  • 1 zahar vanilat
  • 1 cescuta afine
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura marmorata cu branza:

Branza dulce am amestecat-o cu ouale, zaharul, zaharul vanilat si vreo 3-4 linguri din compozitia de blat.

Pentru blat am batut ouale bine, bine cu zahar, am adaugat laptele si uleiul. Am amestecat bine apoi am pus faina cernuta, praful de copt si vanilia, va rezulta un aluat grosut ce curge in falduri.

In tava de copt am pus hartie de copt si am turnat compozitia de blat, am presarat cu sita cacaoa si apoi am pus cu lingura compozitia de branza si am presarat cateva afine.

Am copt prajitura la 180 de grade timp de aproximativ 30 de minute.


 

 

RETETA IN IMAGINI

Prajitura marmorata cu branza-0
Prajitura marmorata cu branza-1
Prajitura marmorata cu branza-2
Prajitura marmorata cu branza-3
Prajitura marmorata cu branza-4
Prajitura marmorata cu branza-5

COMENTARII (23)

mena29 1

04.02.2014, 12:41

Ce buna e,imi place!

ramona1986 1

13.02.2014, 19:02

buna dacca nu am afine pot sa pun alceva la prajitura

RalukaToprak 1

09.05.2014, 16:31

Ce bine arata !!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20