Prajitura martisor

de loredanaaa in Prajituri, 8 Mar 2013 | 1050 vizualizari

 

Avand un pic de timp am facut aceasta reteta din piscoturi in aceasta zi speciala.La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor.

 

INGREDIENTE

  • piscoturi mari
  • 3 linguri cacao
  • zahar
  • 50 g unt
  • 1 pahar cu lapte
  • cafea sau capucino

pt crema mascarpone:

  • 1 cutie de mascarpone
  • 2 galbenusuri
  • zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura martisor:

Se face crema de mascarpone:galbenusurile le bateti bine cu zaharul pana devine cremos,apoi adaugati mascarpone,amestecand pana devine o crema.

Piscoturile le insiropati cu cafea sau capucino.

Intr-o tava puneti un rand de piscoturi trecute prin sirop ,un strat de crema,un alt strat de piscoturi insiropate,pt ca a mele ereu foarte mari si groase  am pus doar doua straturi

Preparati glazura de cacao:Intr-o cratita puneti 3 linguri de cacao ,3 linguri de zahar amestecand cu jumate de  un pahar cu lapte,puneti-l la foc mic ,adaugati unt,amestecati pana se ingroasa.

Glazura se toarna deasupra piscoturilor.

Pofta buna.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajitura martisor 209719
retete culinare - Prajitura martisor 209720
retete culinare - Prajitura martisor 209722
retete culinare - Prajitura martisor 209723
retete culinare - Prajitura martisor 209724
retete culinare - Prajitura martisor 209725

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

babi5 1

09.03.2013, 08:16

loredanaaa 1

09.03.2013, 17:49

multumesc rocsi,cris,motan,merisor,babi

Bya Ralu 1

09.03.2013, 21:15

foarte faina

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21