Prajitura soacrei

de - Andreea - in Prajituri, 26 Iul 2013 | 11418 vizualizari

 

Reteta o am de la TV...Nu stiu soacra cui a facut-o dar tare e buna...Ingrediente putine...economica...Consistenta e intre consistenta checului si consistenta unei creme ...Super buna !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 200 ml frisca lichida
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura soacrei:

Punem intr-un bol ouale si zaharul si batem bine.

Adaugam frisca lichida si amestecam in continuare.

Faina o amestecam cu praful de copt si punem la compozitia de oua.

Jumatate din compozitie o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

In cealalta jumatate punem cele 3 linguri cacaosi amestecam bine.

Turnam compozitia de cacao in tava si amestecam usor cele doua compozitii.

Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 25 minute.

Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura soacrei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

- Andreea - 1

27.07.2013, 00:23

FlaviaD 1

27.07.2013, 17:44

Interesante idei are soacra asta

- Andreea - 1

27.07.2013, 18:44

Flavia ) ... Si cred ca e o soacra buna ca e dulce prajitura si nu acra )

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu visine din dulceata