Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise

de iri_iri in Prajituri, 27 Iul 2012 | 9120 vizualizari

 

...chear nu stiam cum sa o numesc,pentru ca nu este nici chec,nici tarta,este ceva dulce ce am dorit sa fac din laptele batut care era in frigider si nu il mai manca nimeni.Si sincer nu prea vroim nici sa-l arunc.Am amestecat intr-o doara toate si a iesit aceasta prajitura.

 

INGREDIENTE

  • 500ml lapte batut,
  • 4 oua,
  • o cana de zahar pudra,
  • 1 1/2 de faina,
  • 6 linguri de nuca de cocos,
  • 6 linguri de gris,
  • 2 plicuri de zahar vanilat,
  • un praf de copt,
  • ulei de uns tava
  • dulceata de caise( reteta proprie.)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise:

Nu m-am obosit sa separ ouale, ci le-am pus impreuna cu celelalte ingrendiente, in afara de dulceata de caise. Mi-a iesit o compozitie identica smantanei pe care am asezat-o in 2 tavi care le-am uns cu ulei si le-am tapetat cu faina. inainte de a baga tavile la cuptor am adaugat dulceata de caise deasupra. Am tinut tavile la cuptor 50 de minute la foc mediu. Dupa ce le-am scos le-am pudrat cu zahar pudra si am asteptat sa se raceasca sa o pot felia.

Poftiti la ceva dulce cu ce avem prin casa!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise 171767
retete culinare - Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise 171768
retete culinare - Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise 171769
retete culinare - Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise 171770
retete culinare - Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise 171771
retete culinare - Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise 171772
retete culinare - Prajtura cu lapte batut si dulceata de caise 171773

COMENTARII (25)

elucubratiiculinare 1

28.07.2012, 15:12

dulce mmmm

merisor 1

28.07.2012, 19:28

mai ai?? am venit si eu acum

iri_iri 1

29.07.2012, 19:10

va multumesc fetelor

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D