Prepelite la gratar

de stefania in Mancaruri cu carne, 8 Aug 2010 | 6220 vizualizari

 

Simtindu-ma datoare fata de toti cei care au postat diverse si minunate retete de mancare de care m-am bucurat tot timpul pana acum, m-am gandit sa postez si eu cea mai simpla reteta de preparare a prepelitzelor.
Astazi am preparat super rapid masa de pranz - aruncand pe jarul incins 5 cocosi vanjosi de prepelita. Si ca sa nu fie ei singuri pe un platou mult prea mare pentru
'gabaritul' lor de cca.10-15 cm lungime/fiecare si cca 150 grame am stropit cu un
mujdei de usturoi cu rosii. O splendoare de mancare ! Simplu si deosebit de bun !

 

INGREDIENTE

  • 6 prepelite
  • 1/2 capatana usturoi
  • 2 rosii mari
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prepelite la gratar:

Cele 6 prepelitze se pun pe gratarul incins pana se rumenesc (eventual se ard un pic pentru a obtine acel miros ce atrage invidia vecinilor !!!!!) 

Cele 2 rosii mari (fara piele) se dau pe razatoarea mica si se amesteca cu usturoiul pisat si sarat dupa gust.

 

 

 

COMENTARII (14)

mena29 1

09.08.2010, 10:49

Bun venit la noi!

Sylvia 1

24.02.2011, 19:51

Exceelnta reteta, abia acum am zarit-o

stefanvictor 1

27.07.2013, 19:42

Eh, imi permit sa va impartasesc un secret la aceste prepelite la gratar.Sincer nu am incercat cu mujdei de usturoi si rosii, dar secretul tot am sa il spun: http://www.pprepelite.ro/prepelite-la-gratar/

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21