Primul meu''bulion'' de casa

de gaby_gabytza in Bulion, 14 Sep 2011 | 4732 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 kg rosii
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri bulion cumparat
  • 3 linguri sare
  • ulei
  • 1 plic conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Primul meu''bulion'' de casa:

Luam rosiile si le punem la fiert intr-o oala cu apa si cand vedem ca se crapa le scoatem afara. Le curatam de coaja si le dam prin blender sau prin masina de tocat. Le punem la fiert intr-o oala la foc mare, iar cand vedem ca se ingroasa si scade cam la jumatate, adaugam bulionul, zaharul si sarea. Cand incepe sa scada cam toata zeama adaugam jumatate de litru de ulei si lasam sa mai fiarba inca vreo 3-4 clocote si il luam de pe foc. Adaugam plicul de conservant si amestecam. Punem in borcane spalate si uscate si le infiletam bine. Le punem o seara cu capacul in jos, la intuneric ca sa nu fiarba si dupa aceea la camara cu ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Primul meu''bulion'' de casa" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bulion