Pui aromat cu smantana si paste

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 7 Aug 2011 | 1966 vizualizari

 

imi plac pastele...dar stiti deja asta...

 

INGREDIENTE

  • trei pulpe de pui intregi
  • o ceap
  • un ardei
  • o rosie frumoasa
  • 3 lg mari de smantana groasa si buna
  • rozmarin, busuioc, cimbru, marar, patrunjel verde
  • o l-ita de amidon de porumb
  • paste rigatoni, cam 300 g
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui aromat cu smantana si paste:

Dupa cum am zis, imi plac pastele, dar mai ales preparate dupa reteta de Pui aromat cu smantana si paste.

Se taie pulpele in doua fiecare si se pun  cam 10 min sa fiarba separat intr-o cratita, cat sa iasa toata spuma din ele...

Separat intr-o cratita se caleste  ceapa si ardeiul putin apoi se adauga rosia taiata cubulete si apoi  pulpele...se sareaza dupa gust, se pune apa cat sa acopere totul si verdeturile.

Se lasa sa fiarba pana e gata.

Se face un sos din smantana si amidon cu supa de pe carne si dupa ,se toarna peste carne se alege sosul.

Se mai lasaa doar 2 clocote si se stinge focul.

Se presara si patrunjel verde deasupra.

pastele se fierb separat in apa cu sare si putin ulei, se scurg si se pun in farfurii, apoi se adauga pulpitele cu sos...

pofta buna.!

Cu siguranta o sa va placa reteta mea de Pui aromat cu smantana si paste.

 

RETETA IN IMAGINI

Pui aromat cu smantana si paste-0
Pui aromat cu smantana si paste-1
Pui aromat cu smantana si paste-2
Pui aromat cu smantana si paste-3
Pui aromat cu smantana si paste-4

COMENTARII (26)

adasev12 1

08.08.2011, 18:00

MOTAN, DIVA...MULTUMESC

adasev12 1

08.08.2011, 18:00

mena, miuta...

mamaieelena 1

11.08.2011, 06:56

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04