Pui Cacciatore

de Bya Ralu in Pui, 23 Iun 2012 | 2259 vizualizari

 

pentru prima data am facut aceasta reteta,dar pot sa va spun ca are un gust extraordinar!am vazut reteta pe un site si mi-a placut foarte mult cum arata

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 3 linguri mascarpone
  • 1 ceapa alba
  • 3 catei usturoi
  • putin vin alb sau rosu
  • 1 cutie jumate de rosii decojite
  • busuioc proaspat sau 1 lingura de busuioc uscat
  • ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Cacciatore:

Pulpele de pui se pun intr-un ceaun la prajit,se cresteaza ca sa se patrunda mai bine,se condimenteaza cu sare,piper alb si boia dulce.Intr-o tigaie se pune ulei de masline,usturoiul se taie felii subtiri,iar ceapa se toaca marunt si se lasa la calit.Se adauda busuiocul si se stinge cu putin vin rosu.Se adauga rosiile decojite si se lasa putin la fiert.Punem vegeta,piper alb si putin ardei iute.Se adauga 3 linguri pline de mascarpone,se amesteca bine,se pune putina apa si se toarna tot sosul in ceaun peste pulpele de pui prajite,se lasa cca 20-30 minute la foc potrivit sau se poate adauga in cuptor.Se serveste cu garnitura de piure si castraveti murati

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui Cacciatore 168047
retete culinare - Pui Cacciatore 168048
retete culinare - Pui Cacciatore 168049
retete culinare - Pui Cacciatore 168050
retete culinare - Pui Cacciatore 168051

COMENTARII (23)

Bya Ralu 1

26.06.2012, 09:32

puidebucatar 1

22.07.2012, 09:48

intelesul la "cacciatore" ?asa se numea puiul, sau, e un nume de vreo pasare....aha, nu cumva e acea denumire de "pui vinatoresc"

Bya Ralu 1

22.07.2012, 11:24

nu stiu este o reteta italieneasca

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!