Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
In una din vizitele mele prin magazinul meu de suflet, am gasit frunze de curry uscate. Au fost destul de ieftine. Cam 3 lei o punguta ce poate fi folosita de multe ori.
Inainte de a incepe gatitul, pregateste tot ce ai nevoie taiat, la indemana.
Incalzeste o tigaie mare si pune uleiul in ea.
Adauga ghimbirul si usturoiul in uleiul incins si amesteca putin. Pune Garam Masala si amesteca sa se omogenizeze.
Adauga ceapa si caleste-o la foc mediu pana devine translucida. Adauga frunzele de curry si caleste-le putin.
Adauga carnea si turmericul. Amesteca bine.
Pune apa si acopera cu un capac. Lasa pana ce carnea e aproape facuta.
Pune orezul si mai adauga putina apa daca e nevoie. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa mancarea sub capac pana ce orezul e moale.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult