Pui cu mascarpone şi smântână

de diaconta in Pui, 5 Noi 2011 | 5420 vizualizari

 

Nu scriu introducere că mi-e lene.Spun doar că-i buuuuuun bun.O să vedeţi voi dacă vă faceţi ,sau vă grăbiţi să ajungeţi la masă.Vă las adresa….de mail.

 

INGREDIENTE

  • Un piept de pui
  • Ciuperci din conserva
  • Un morcov
  • 100 gr mascarpone
  • 3 linguri smântâna
  • O lingura ulei de masline
  • Supa de legume sau vin (100 ml)
  • Sare,piper alb
  • Marar si patrunjel verde
  • Rozmarin  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mascarpone şi smântână:

Pieptul de pui se taie bucati.Punem uleiul de masline într-o tigaie,când s-a încins,punem bucatile de piept de pui,condimentam.Lasam sa se prajeasca,spre final adaugam si rozmarinul.Scoatem bucatile de carne pe un prosop absorbant si lasam acoperit pana cand facem sosul.

Morcovul l-am curatat si l-am facut „fideluta” cu ajutorul curatitorului de legume.Scurgem ciupercile (as fi preferat proaspete,dar nu am gasit).In uleiul in care am prajit carnita,punem morcovii si ciupercile.Le lasam pana cand se înmoaie.Apoi punem putina supa de legume si lasam sa fiarba 4-5 minute.Am preferat supa de legume,mai ales ca am avut ciuperci din conserva.

Amestecam crema mascarpone cu smântâna,apoi turnam putin sos din tigaie ca sa „încalzim” amestecul.Turnam crema de smântâna peste ciuperci,mai lasam sa fiarba cateva minute.La final adaugam pieptul de pui si verdeata.

Am servit cu garnitura de cus-cus.

Poftă bună !!!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui cu mascarpone şi smântână 132332
retete culinare - Pui cu mascarpone şi smântână 132334

COMENTARII (47)

diaconta 1

15.01.2012, 19:45

vezi sa nu te auda Mircea Ela,ca iar o pui

ela 1

15.01.2012, 19:49

cred ca Mircea a plecat in centru,sa-l huiduie pe Basescu

Bya Ralu 1

10.02.2012, 17:30

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D