Pui cu smantana

de -Licurici- in Pui, 30 Iun 2018 | 4268 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui;
  • 3-4 linguri de ulei;
  • 1 ceapa;
  • rosii (o rosie mare si 4 rosii cherry);
  • un ardei;
  • 200 g smantana 24%;
  • 3 linguri lape;
  • 1 lingura faina;
  • sare;
  • piper;
  • oregano;
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu smantana:

Pulpele de pui se sareaza, apoi se pun sa se rumeneasca pe ambele parti, intr-o tigaie cu putin ulei.

Intre timp, se pregatesc legumele. Ceapa se toaca marunt, ardeiul se taie bastonase, iar rosiile, cubulete.

Cand pulpele sunt gata, se scot pe o farfurie, iar in uleiul ramas se caleste ceapa, apoi se adauga ardeiul si rosiile.

Cand s-au inmuiat, se adauga o cana cu apa si se lasa sa fiarba.

Separat, se amesteca laptele cu faina, apoi se adauga smantana, sare, piper, oregano si putina zeama din legume (sa ajunga aproape de temperatura din tigaie).

Compozitia de smatana se adauga peste legume, se amesteca, apoi se pun pulpele de pui si se lasa sa fiarba cateva minute.

La final, se pune patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui în aluat de bere şi tagliatelle cu sos de smântână