Pui cu sos in cuib de mamaliga

de madi_marin in Pui, 13 Apr 2010 | 8258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept mare de pui
  • 2 morcovi mici
  • 1 ceapa uscata
  • 2 fire usturoi verde
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 2 rosii
  • 1 lingurita de mustar picant
  • sare
  • piper
  • marar
  • ulei
  • malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos in cuib de mamaliga:

Se taie pieptul de pui in cubulete mici . Morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mici, usturoiul se toaca marunt, iar ceapa se taie juliene. Se pun legumele impreuna cu carnea, cu putin ulei si apa cat sa le acopere la fiert, la foc mic.

Cand carnita e gata se adauga rosiile curatate de coaja si taiate feliute, pasta de tomate desfacuta in putina apa, mustarul, sare, piper si verdeata tocata marunt. Se lasa cam 10 - 15 minute la foc mic ca sa scada sosul.

Se prepara o mamaliguta din apa cu sare, un strop de ulei si malai. Cat e inca fierbinte se pune intr-un castron uns cu ulei, se taseaza bine, iar deasupra se pune un alt castron uns si el cu ulei pe fund si se apasa bine. Surplusul de mamaliga se indeparteaza si se finiseaza frumos marginile. Se lasa la racit complet, apoi se scoate pe o farfurie. O sa aiba aspectul unui castronel care se umple cu puiul cu sos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos in cuib de mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

ionix 1

14.04.2010, 21:34

seamana cu mamaliga lui Dragos numa' c-ai pus alta compozitie... cred ca-i bun rau

janet 1

14.04.2010, 23:33

Imi placre ideea!Super!

madi_marin 1

15.04.2010, 09:29

ionix.....cuibul meu e alt model .....

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati, cu piept de pui la cuptor