Pui la cuptor cu cartofi noi

de MIUTA in Pui, 28 Iul 2011 | 2226 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui 
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • boia
  • 500 g cartofi 
  • ulei
  • 3 linguri mari cu untura de porc
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor cu cartofi noi:

Se curata foarte bine puiul si se spala in cateva ape.Se sterge cu un servet de bucatarie in exterior si in interior.Se unge puiul cu untura atat in interior cat si in exterior.Se condimenteaza cu sare,vegeta cu gust de pui,piper si boia.Se introduce puiul intr-o sticla cu apa si se da la cuptor pentru o ora la foc potrivit.

Intre timp curatam cartofii,ii spalam bine si ii taiem in patru.Lasam cartofii sa se usuce intr-o strecuratoare.

Scoatem puiul din cuptor si punem in tava putin ulei si cartofii. Condimentam cartofii cu sare,piper si boia si dam tava la cuptor pentru inca o ora.

Servim carnea de pui alaturi de cartofi si cu maioneza de usturoi.

Pofta buna!

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui la cuptor cu cartofi noi 117909
retete culinare - Pui la cuptor cu cartofi noi 117910
retete culinare - Pui la cuptor cu cartofi noi 117911
retete culinare - Pui la cuptor cu cartofi noi 117912
retete culinare - Pui la cuptor cu cartofi noi 117913
retete culinare - Pui la cuptor cu cartofi noi 117914

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

29.07.2011, 08:22

bun bun

Bucataras Medi 1

29.07.2011, 19:46

cartofii noi fac casa buna cu o fripturica de pui.....................

adry88 1

08.08.2011, 10:23

bun place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21