Pui picant cu mere

de ama in Pui, 15 Ian 2010 | 2404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 3 linguri mustar
  • 2 lingurite miere
  • 5 linguri de apa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 mar
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • sare, piper, boia
  • 2 ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui picant cu mere:

Intr-un bol mic amestecati bine mierea, mustarul, apa, usturoiul si rozmarinul.
Cand s-a omogenizat amestecul, adagati si ardeiul iute tocat marunt.

 

Intr-o tavita asez carnea de pui si marul taiat feliute.
Peste el torn amestecul facut mai sus si dau la cuptor acoperit de o folie.

 

Puiul picant este indulcit de mere. Pentru ca sosul este delicios, este de indicat sa nu il irositi, de aceea recomand ca si garnitura un pireu pufos. :)

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pui picant cu mere 13842
retete culinare - Pui picant cu mere 13843

COMENTARII (10)

ama 1

16.01.2010, 22:09

ma bucur mult ca va plac retetele mele

Sylvia 1

09.02.2010, 15:12

Ama ce ma bucur sa te gasesc aici asteptam retetele tale delicioase, stii cat admir stilul tau

elena1988 1

10.02.2011, 16:32

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21