Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L

de AlexTeacher in Slow Cooker, 13 Mai 2015 | 6279 vizualizari

 

Frageda si aromata cum nu ai mai mancat vreodata :) Trebuie sa marturisesc ca-mi place carnea. Imi place s-o pregatesc, sa experimentez de foarte multe ori, in fel si chip cu bucati care mai de care mai deosebite de carne. Iesiti din carapace si nu va temeti de nou ! Echilibrati gusturi puternice cu gusturi fructate, fresh, usor acide sau amarui si haideti sa ducem gastronomia Romaneasca dincolo de stereotipurile Balcanice.

 

INGREDIENTE

    • Pulpa de curcan, afumata – 1 buc
    • Sparanghel – 1/2 legatura
    • Condiment Texas Barbecue – dupa gust
    • Miere – 1 lingura
    • Piper amestec – dupa gust
    • Sare – dupa gust
    • Unt – 25 g
    • Ulei de masline – 2 linguri
    • Vin roze – 40 ml
    • Cimbru proaspat – 2 crengute
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L:

  • Asezonati pulpa de curcan cu condiment Texas Barbecue si piper amestec;

  • Adaugati-o in slow cooker-ul Crock-Pot 5,7 L impreuna cu vinul roze, crengutele de cimbru proaspat, untul si uleiul de masline;

  • Setati aparatul Crock-Pot pe programul de gatire "high" si timpul de 5 ore;

  • Cu 15 minute inainte de incheierea programului, ungeti pulpa de curcan cu miere si adaugati si sparanghelul curatat in prealabil – asezonati cu sare si piper amestec daca este cazul;

  • La finalul programului de gatire, scoateti din Crock-Pot si serviti fierbinte;

    Optional puteti sa procedati asa cum am procedat eu: sa puneti pulpa intr-o tava de cuptor, pe o hartie de copt, si s-o gratinati in cuptor cca 5-8 minute la 210-220 grade C, pentru a obtine aceasta crusta superba ! 

 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan afumata, cu garnitura de sparanghel la slow cooker Crock-Pot 5,7 L" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

AlexTeacher 1

13.05.2015, 21:14

Cam sexy pulpa, nu-i asa? ) Are Tudor asta un talent, n-am domne ce sa-i fac: e perfectionist pana-n maduva oaselor

dantes 1

14.05.2015, 08:49

Super!

MOKUSKA 1

15.05.2015, 09:13

Ce rumena si buna e, sparanghelul arata perfect....dar, exista un dar. De ce a primit garantat daca are doar 2 poze si nu are tips. ))). PS cred ca o sa fiu data afara din comunitate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastrama de curcan la slow cooker Crock-Pot