Pulpa de miel cu ciuperci

de kukibella in Oaie, 29 Ian 2012 | 6230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel fara os aproximativ 1 kg.
  • usturoi
  • condimente(cimbru uscat,rozmarin,ardei roşu uscat,BlackBerry roz,busuioc,tarhon,piper negru,frunza de dafin)
  • 1/2 kg.ciuperci
  • 400 gr.roşii ın suc propriu
  • ulei de masline
  • sare
  • 1 lg. ulei de masline

 

Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de miel cu ciuperci:

carnea se condimenteaza şi se ımpaneaza cu usturoi.

se ajeaza ıntr-o cratita cu o ling.ulei de masline.

se adauga ciupercile şi roşiile tocate.

se acopera cu folie de aluminiu si se baga la cuptor (190 grade; 140 min.aprox.)

spre sfarşitul coacerii se ınlatura folia de aluminiu şi se la sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de miel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Picioare de miel la cuptor a la Jamie Oliver