Pulpă de porc cu ciuperci și praz

de Panacris in Porc, 8 Mar 2013 | 1310 vizualizari

 

Un super fel principal! Mai nou, adică de vreo jumătate de an, în pliantele Sellgros, Chef Giusepe prezintă câte o rețetă, aceasta chiar mi-a plăcut și a trebuit să o testez. E super gustoasă.

 

INGREDIENTE

  • pulpă de porc cca. 600 g,
  • ciuperci 250 g,
  • praz 2 fire,
  • usturoi 1 căpățână,
  • ulei  200 ml,
  • ou 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de porc cu ciuperci și praz:

Pulpa de porc se fasonează ca să iasă un dreptunghi, ce se poate rula, apoi se asezonează de sare, piper și se pune la rece, cca. 15 minute. Între timp se curăță prazul, ciupercile, apoi se toacă mărunt și se călesc în puțin ulei, cca. 10 minute, până ce prazul se înmoaie. După ce s-a oprit focul se adaugă 2 căței de usturoi pisați. După ce s-a răcit compoziția de ciuperci și praz se adaugă oul, amestecându-se  bine până se înglobează. Amestecul obținut se pune peste carne, care se rulează și se prinde la margini cu scobitiri și se așează într-o tavă termorezistentă unsă cu puțin ulei, iar restul usturoiului, se așează peste ruladă. Se pune la cuptor ptr cca. 50 de minute la foc mediu, neacoperit. Atenție se taie după ce se răcește! Se serveste alături de garnitura preferată.

Poftă bună!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpă de porc cu ciuperci și praz 209657
retete culinare - Pulpă de porc cu ciuperci și praz 209658
retete culinare - Pulpă de porc cu ciuperci și praz 209659
retete culinare - Pulpă de porc cu ciuperci și praz 209660
retete culinare - Pulpă de porc cu ciuperci și praz 209661
retete culinare - Pulpă de porc cu ciuperci și praz 209662
retete culinare - Pulpă de porc cu ciuperci și praz 209663
retete culinare - Pulpă de porc cu ciuperci și praz 209664
retete culinare - Pulpă de porc cu ciuperci și praz 209665

COMENTARII (13)

Constelatialeu 1

08.03.2013, 21:53

Sar`na !

Krystyan Trendy 1

28.10.2013, 16:13

ce pofta mi-e

gaby_gabytza 1

16.12.2013, 19:13

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D