Pulpa de porc in foi de varza

de Bunica in Mezel de casa, 6 Feb 2015 | 1562 vizualizari

 

Pulpa de porc in foi de varza am vazut-o la Mihaela63.Mi s-a parut interesant preparatul.Si cum aveam in congelator o bucata de pulpa de la porc de tara,am purces la preparat.Nu-mi pare rau.Este delicios preparatul!

 

INGREDIENTE

  • o bucata pulpa de porc(cam 1 kg.)
  • 1 lingura untura
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita sare
  • 3 foi mari de varza murata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in foi de varza:

Pune untura intr-un castron si amesteca bine cu condimentele.
Bucata de pulpa de porc spalata,uscata unge-o cu untura condimentata.

Imbrac-o bine cu frunzele de varza.

Ia un vas ceramic ,care a stat plin cu apa 20 minute si pune pulpa in el.

Da vasul acoperit la cuptor pentru o ora.

Scoate vasul din cuptor ,ia frunzele de varza si introduce-l in cuptor fara capac, pentru a se rumeni carnea.

Serveste alaturi de garnitura ,dar si fara .

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Am adaugat sare pentru ca varza mea nu este foarte sarata.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpa de porc in foi de varza 365420
retete culinare - Pulpa de porc in foi de varza 365421
retete culinare - Pulpa de porc in foi de varza 365422
retete culinare - Pulpa de porc in foi de varza 365423
retete culinare - Pulpa de porc in foi de varza 365424

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (17)

Panacris 1

06.02.2015, 18:05

MonaMimi 1

06.02.2015, 18:44

Rocsi 1

06.02.2015, 20:51

Vin la degustare

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D