Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor

de Bya Ralu in Porc, 7 Ian 2014 | 4207 vizualizari

 

O reteta delciioasa care am pregatit-o de Craciun,e luata de la Dana Cristea,e delicioasa

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpa de porc
  • 1-2 pahare de apa
  • 50 ml vin
  • sare/piper

Pentru sos:

  • 4 linguri de mustar
  • 4 linguri de ketchup
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor:

Pulpa de porc se spala sub jet de apa rece si se taie felii de grosimea unui deget.

Mustarul se amesteca cu ketchupul,uleiul si cimbrul,sarea si piperul.

Feliile de carne se pun la marinat in sosul format timp de o ora in frigider.

Se pun feliile in tava,peste sosul ramas se pune apa se amesteca putin si se toarna peste carne.

Se pun si feliile de usturoi si se da la cuptor pentru o ora.

Cand carnea e aproape gata se stropeste cu vin,se mai da la cuptor 5-10 minute.

Se serveste cu piure de cartofi si piure de morcovi.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor 289177
retete culinare - Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor 289178
retete culinare - Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor 289179
retete culinare - Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor 289180
retete culinare - Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor 289181
retete culinare - Pulpa de porc in sos de mustar la cuptor 289182

COMENTARII (40)

roxana_simona 1

13.01.2014, 22:17

delicios

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 15:39

grozava pulpa

Raluca57 1

13.11.2014, 07:45

A ieșit grozava!!! Intr-adevar carnea s-a frăgezit f bine, iar gustul este deosebit. Foarte buna rețetă!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D