Pulpa de porc inabusita cu garnitura de orez salbatic

de _Alina_ in Porc, 30 Oct 2012 | 5063 vizualizari

COMENTARII (24)

Lau 1

30.10.2012, 08:29

sa imi pastrezi un loc la pranz

diaconta 1

30.10.2012, 08:43

ce super arata

adry88 1

30.10.2012, 08:46

arata tare bine

_Alina_ 1

30.10.2012, 08:46

Desigur Laurenta!
Multumesc Dia

gaby_duceag 1

30.10.2012, 08:47

ce frumos!!!

MotanLaOale 1

30.10.2012, 08:49

bun bun

Ina 1

30.10.2012, 09:02

gustos, frumos...

LUK 1

30.10.2012, 09:05

ceculoare frumoasa are pulpa

_Alina_ 1

30.10.2012, 09:22

Multumesc Gaby, Vladimir, Ina & Luk!
& tuturor

Merisor 1

30.10.2012, 09:46

Yummmy!! la tine vin la masa de pranz

mamaieelena 1

30.10.2012, 10:05

bun,bun

Sim0na 1

30.10.2012, 10:11

stiu unde vin la pranz!!

_Alina_ 1

30.10.2012, 11:11

Va astept!

Rocsi 1

30.10.2012, 11:52

Vin sa iau pranzul la tine

Angelina_Elena 1

30.10.2012, 12:25

cat de bine arata!

laura_n 1

30.10.2012, 12:35

bestial! bestial

_Alina_ 1

30.10.2012, 12:40

Rocsi te astept cu mare drag!
Elena
Laura

Bya Ralu 1

30.10.2012, 12:41

si eu vin la masa!pregateste-te

MIUTA 1

30.10.2012, 13:50

Wauuuu,ce bine arata

Panacris 1

07.11.2012, 10:18

- Andreea - 1

07.11.2012, 20:15

la carne dupa ce o rumenim adaugam putina apa ?ma gindesc ca in alea 30 minute fara ulei sau apa se arde...

_Alina_ 1

08.11.2012, 08:03

Caroline, eu n-am pus deloc pentru ca a lasat carnea destula apa si s-a facut in sucul propriu, dar daca e nevoie poti pune cateva linguri de apa sau de vin.

- Andreea - 1

08.11.2012, 19:38

ok...pupici

_Alina_ 1

09.11.2012, 08:11

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc cu pleutorus