Pulpa de porc marinata in vas de lut

de Bya Ralu in Porc, 14 Dec 2015 | 4766 vizualizari

COMENTARII (40)

portiadelumina 1

14.12.2015, 17:22

Nu ştiu cum calculezi tu cât de potrivite sunt feliile, dar dacă-s pe măsura ta, pentru mine sunt mici. ) În fine, e minor acest aspect, important e că de când ai venit în ţară ai început să găteşti româneşte. )
Fain!

CameliaR 1

14.12.2015, 17:22

Ce pulpita delicioasa!

Bya Ralu 1

14.12.2015, 17:23

padre pentru mine sunt potrivite acele felii,sunt destul de grasana )

Bya Ralu 1

14.12.2015, 17:23

camelya

-Licurici- 1

14.12.2015, 17:25

Ce bun

Constelatialeu 1

14.12.2015, 17:26

Tu n-ai cuc?

laura_n 1

14.12.2015, 17:27

Imi place ce ai facut, dar eu vreau sa stiu ceva important!
Pentru cine ai facut bunatatea asta?

mihaelar63 1

14.12.2015, 17:43

Laura ce curioasa esti Eu deduc din reteta si comentarii urmatoarele :
1-asteapata [ a avut timp sa marineze carnea ]
2-un roman [ gateste romaneste ]
3- ca n-are cuc [ acum trebuie sa aleaga culoarea , negru , rosu sau argintiu ]
4 -are nevoie de miscare [ zice ca e grasana ]

Zamfira 1

14.12.2015, 17:57

Bun, bun!!!!

MotanLaOale 1

14.12.2015, 18:11

buna buna

laura_n 1

14.12.2015, 18:53

Miha, las ca stiu eu de ce o intreb ))))

Geanina87 1

14.12.2015, 19:09

Gherca Daniela 1

14.12.2015, 19:45

buna, buna!

Merisor 1

14.12.2015, 19:56

daniastefania 1

14.12.2015, 20:21

Ce bine suna!

Bya Ralu 1

14.12.2015, 20:21

licurici

Bya Ralu 1

14.12.2015, 20:22

ba da cleme am si cuc )

Bya Ralu 1

14.12.2015, 20:22

pentru....cineva ))

Bya Ralu 1

14.12.2015, 20:22

mihaela) cioroi nu am,dar am cuc )

Bya Ralu 1

14.12.2015, 20:23

zamfira

Bya Ralu 1

14.12.2015, 20:23

motan

Bya Ralu 1

14.12.2015, 20:23

laura intreaba ca nu poate dormii la noapte) da tot nu ii zic

Rocsi 1

14.12.2015, 20:49

Crezi ca scapi de mine? Vin la masa!

Bya Ralu 1

14.12.2015, 20:50

geanina

Bya Ralu 1

14.12.2015, 20:51

daniela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele trecute prin pesmet la cuptor