Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale

de ela in Pui, 29 Ian 2012 | 1754 vizualizari

 

am tot vrut sa incerc combinatia asta....

 

INGREDIENTE

  • 12 pulpe de pui inferioare
  • 250 ml suc de portocale
  • 1 lingura miere
  • sare
  • piper
  • condiment pentru pui
  • 2 clementine
  • 1fir de praz mai mare
  • usturoi(2-3catei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale:

Incalzim intr-o craticioara 250ml suc de portocale,in care topim o lingura de miere si adaugam condimentul de pui,sare si piper dupa gust.

Punem pulpele intr-un vas termorezistent si rasturnam sosul peste ele.

Spalam cu apa fierbinte clementinele, le taiem felii si le punem in tava.

Taiem rondele prazul si il adaugam in tava.

Usturoiul il curatam si il tocam marunt si il punem deasupra.

Dam la cuptor(eu mi-am cumparat un cuptor electric si le-am pus in el,45minute la 230grade...au iesit nemaipomenit de moi).Lasam pana se rumenesc frumos pulpele.Servim cu piure de cartofi si salata.

 

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale-0
Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale-1
Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale-2
Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale-3
Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale-4
Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale-5
Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale-6
Pulpe de pui cu clementine si sos de portocale-7

COMENTARII (68)

gaby_duceag 1

31.01.2012, 21:05

al meu nu
vrea mancare , nu 2in 1)))

ela 1

31.01.2012, 21:38

adica cum 2in1,Gaby??

gaby_duceag 1

31.01.2012, 21:41

adica si mancare si desert ))))

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04