Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir

de Sidy in Pui, 3 Mai 2013 | 1465 vizualizari

 

O mancare de carne delicioasa ,cu un gust special, care noua ne-a placut foarte mult.
Combinatia de arome si gusturile au fost desavarsite.
Incercati si va veti convinge.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui mari
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 buc ghimbir
  • 4-5 catei usturoi
  • 1 lamaie
  • 100 ml vin alb
  • 2 limguri ulei de masline aromat
  • condimente de pui cu miere si mustar Kotany
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir:

Inlaturam pielita de pe pulpe si le taiem in doua.

Condimentam pulpele cu condimentele de pui si le punem intr-o tava unde am pus putin ulei de masline.

Ceapa verde si usturoiul curatate, le taiem marunt.

Deasupra pulpelor radem coaja de lamaie si ghimbirul curatat.

Presaram peste pulpe ceapa verde si usturoiul.

Adaugam vinul in tava si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade.

Lasam sa se rumeneasca aproximativ o ora, timp in care intoarcem pulpele pe toate partile si le facem cu sosul format in tava.

Am servit pulpele cu pilaf de orez si salata verde.

Pofta mare sa aveti !

 

TIPS-URI

1

Razuiti neaparat ghimbirul. Pulpele vor capata o aroma mult mai placuta decat daca il taiati feliute....

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir 224556
retete culinare - Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir 224557
retete culinare - Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir 224558
retete culinare - Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir 224559
retete culinare - Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir 224560
retete culinare - Pulpe de pui cu lamaie si ghimbir 224561

COMENTARII (15)

ianculubita 1

03.05.2013, 13:05

Este o bunaciune,stiu gustul pentru ca si eu fac!

Panacris 1

04.05.2013, 19:02

babi5 1

05.05.2013, 18:07

Intradevar trebuie sa fie delicioase nu are cum sa fie altfel ..

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L