Pulpe de pui cu legume la cuptor

de Lau in Mancaruri cu carne, 9 Noi 2017 | 6060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 aripi
  • ranza, ficateii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • busuioc
  • Sos de legume
  • 1 conserva rosii
  • 2 cepe
  • 500 g rosii
  • 3 ardei grasi
  • sare
  • piper
  • busuioc verde
  • 1 kg cartofi
  • 3 catei usturoi
  • 300 ml supa de pui
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu legume la cuptor:

Carnea o spalam, o stergem cu un prosop de bucatarie.

Intr-un bol, amestecam condimente dupa gust si condimentam carnea.

Intr-o tigaie, incalzim uleiul si prajim carnea pe ambele parti, scoatem carnea intr-un bol care il vom acoperi.

In uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa tocata marunt si o calim putin, adaugam rosiile spalate si tocate, lasam sa se caleasca putin impreuna cu ceapa, dupa care adaugam ardeii tocati marunt, conserva de rosii, condimente dupa gust, busuiocul tocat si lasam cca. 5 min sa fiarba.

Intr-o tava unsa cu ulei, adaugam carnea (eu am adaugat si cateva felii de gusa prajita), cartofii curatati, spalati si taiati in 8, deasupra sosul de rosii, usturoiul taiat felii, supa de pui.

Acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incalzit, cca. 30 - 40 min (verificam daca cartoful este gata).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu legume la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu pui