Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker

de Bya Ralu in Pui, 11 Ian 2012 | 23134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 buc de pulpe de pui dezosate
  • 1 morcov
  • jumatate de ceapa rosie
  • 1 kg cartofi rosii
  • condimente
  • ulei masline
  • usturoi

 

Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker:

Condimentam carnea cu boia dulce, piper, cimbru, usturoi si vegeta si stropim cu putin ulei de masline. Se lasa jumatate de ora dupa care se pune in tigaia Dry Cooker la prajit. Adaugam apa cat sa acopere carnea, punem un morcov taiat rondele, ceapa taiata fin si usturoi taiat marunt.

Cartofii se taie ca pentru cartofi taranesti, se pun putin la fiert cu apa cu sare, dupa care se pun la cuptor intr-o tava cu putin ulei si apa. Se condimenteaza. Carnea se stropeste cu vin alb si se completeaza cu apa.

Se serveste cald cu muraturi! Pofta mare:D

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu legume la Dry Cooker