Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori

de silvi0ara in Pui, 19 Sep 2010 | 2798 vizualizari

 

Tandoori barbeque masala,este un amestec de condimente Indiene special pentru pui.Contine:coriandru,turmeric,frunze de schinduf,sare,piper negru,ghimbir uscat,mustar,frunze de dafin,linte,cuisoare,chimen,scortisoara,seminte de cardamom si flori de nucsoara.Aceste condimente le-am gasit in Piata Amzei la un magazin de produse naturiste.Merita sa treceti,cele care locuiti in Bucuresti, cand aveti timp pe acolo,gasiti condimente bio si multe alte produse tot bio.

 

INGREDIENTE

 

  • 12 ciocanele de pui
  • ½ zeama de lamaie
  • 1 lingurita Tandoori barbeque masala
  • 150g iaurt

 

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori:

 

Se face o marinata din iaurt,zeama de lamaie si condimente,in care se pun ciocanele de pui si se lasa la rece pentru cel putin 1-2 ore.Se pun apoi pulpitele de pui intr-o tava cu tot cu sos,acoperim tava cu o folie de aluminiu, si o punem in cuptorul incins pentru 30-35 de minute.Scoatem tava,inlaturam folia de aluminiu si mai punem tava in cuptor pentru inca 15-20 de minute pena se rumenescs ciocanelele.Se servesc alaturi da cartofi taranesti,sau orice garnitura va place,impreuna cu salata preferata.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori 51791
retete culinare - Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori 51792
retete culinare - Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori 51793
retete culinare - Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori 51794
retete culinare - Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori 51795
retete culinare - Pulpe de pui in iaurt si condimente Tandoori 51796

COMENTARII (21)

maria_claudia 1

20.09.2010, 11:55

si as vrea o pulpita!

Sylvia 1

27.09.2010, 10:03

Excelent arata chiar o sa caut condimentul acesta ca nu il am

silvi0ara 1

27.09.2010, 20:49

Sylvia,este minunat,o sa-ti placa sigur.

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55