Pulpe de pui in sos de ceapa cu rosii

de adry88 in Pui, 6 Iun 2011 | 5165 vizualizari

COMENTARII (29)

mamaieelena 1

06.06.2011, 09:38

delicioase mmmm cu rosii multe

deyutzky 1

06.06.2011, 10:24

MotanLaOale 1

06.06.2011, 10:52

marcela1979 1

06.06.2011, 10:56

bune bune

aziz 1

06.06.2011, 11:00

Rocsi 1

06.06.2011, 11:00

kamy 1

06.06.2011, 11:29

Lau 1

06.06.2011, 11:32

bunnn

mihaelaM 1

06.06.2011, 12:05

ionela2682 1

06.06.2011, 16:29

Mie sincer nu-mi place cum arata!

Miha 1

06.06.2011, 16:37

Ionela te-ai dezlantuit?

diaconta 1

06.06.2011, 18:15

bune pulpitele...puiului

ionela2682 1

07.06.2011, 09:55

Reteta in sine este ok ..sa spunem..dar modul in care este prezentata ...nu prea este k! pana si la cel mai jalnic restaurant se sterg marginile farfuriei inainte de servire..daca-mi punea mie cineva in fata asa ceva ...refuzam cu siguranta!

Bucataras Medi 1

13.06.2011, 15:45

hop si io .........adevarul este ca o mancare trebuie sa fie in primul rand aspectoasa ca apoi sa poti baga furculita si manca.Si eu tin foarte mult la felul de prezentare , daca ceva nu imi place cum arata nici macar nu incerc sa gust oricat de buna ar fi ea

diaconta 1

13.06.2011, 15:55

Fetelor,incercam intr-o zi sa ma uit la retete care te cuceresc la prima privire prin aspectul "dichisit" si cu "vino-ncoace",la care nu ai sta prea mult pe ganduri dac-ar fi sa gusti.Dar am avut curiozitatea sa merg si la postari mult mai vechi si mi-am dat seama ca modul de prezentare s-a modificat considerabil in timp.Chiar si la postarile mele ma straduiesc sa evoluez si sa tin pasul.Asa ca am putea fi mai ingaduitoare cu cei care vor sa ne impartaseasca o reteta,dar la aspect mai au de muncit.

Bucataras Medi 1

13.06.2011, 17:18

Dia, eu nu ma referam la poza in sine unde ai perfecta dreptate , eu ma refeream strict la mancare .............deci , felul cum arata o farfurie cu mancare te imbie sau nu sa gusti din ea.

DIANA B 1

13.06.2011, 17:23

@diaconta -

DIANA B 1

13.06.2011, 17:25

@ionela2682 - esti un pic rautacioasa , sau mi se pare mie , mai ,,restaorant"

diaconta 1

13.06.2011, 17:28

Medi,am inteles punctul de vedere al fiecareia,dar ca sa fiu sincera nici eu n-am chef intotdeauna s-o dichisesc cand o pun pe masa (mancarea,sa ne-ntelegem) dar de regula sunt atenta la detalii

gaby_duceag 1

13.06.2011, 17:34

Gata, fete.
Hai sa incheiem subiectele pe aceasta tema. Fiecare are o parere, dar pentru ca netul e ataaaat de pacatos si fiecare cuvant e inteles in functie de starea de moment si poate genera atatea neintelegeri si stari neplacute, mai bine sa revenim la veselia noastra, desi nici aia nu-i bine vazuta
Nu cred ca zice nimeni cu rautate,fiecare doar isi exprima propria apreciere sau din contra pentru o reteta, dar dupa cum s-a demonstrat, intotdeauna vor fi si pro si contra si ce rost are s-o lungim la nesfarsit?
Ce obtinem?

diaconta 1

13.06.2011, 17:40

Gaby eu doar am precizat ca nu-mi iese intotdeauna suficient de bine cand o pun pe masa

gaby_duceag 1

13.06.2011, 17:42

Stiu Dia,.....

crede-ma ca nici nu mai stiu sa raspund de teama interpretarilor.))))))))
(nu ale tale, avcourse ) dar...
da..m-am bagat si io ca o nuca-ntr-un cui pe perete))

diaconta 1

13.06.2011, 17:46

No lasa tu Gaby,ca fiecare pricepe ce vrea si cat poate trebuie doar precizat ca simtul umorului e "musai si obligatoriu" cand navighezi pe-aici

Cris2711 1

18.06.2011, 16:16

MVMih 1

19.06.2011, 21:08

Mama...miiaaa cata polemica era inainte! Corect si mie imi e rusine ca si eu sunt cu "inapoierea" cateodata, dar e tre sa acordam atentie detaliilor, dar cred ca preparatul lu' Eduard ar trebui sa fie bun la gust

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu verdeata