Pulpe de pui in stil toscan

de MotanLaOale in Pui, 29 Ian 2013 | 7818 vizualizari

 

Inspirat de pe site de la Toamna 07! Foarte bune au iesit!

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 1/2 ardei rosu
  • 1/2 ardei verde
  • 100ml vin rosu
  • 200g masline
  • 300g rosii tocate (conserva)
  • 6 catei usturoi
  • 1 ceapa mare
  • busuioc
  • boia dulce
  • boia iute
  • curry
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in stil toscan:

Se curata ceapa si ardeiul, se toaca si se pun intr-o tava in 3 linguri de ulei de masline.

Se face un amestec din ulei de masline, busuioc, boia, piper, sare, curry, se ung bine pulpele cu el si se pun intava peste ceapa si ardei.

Se pune putina apa si se introduce in cuptor pentru 25-30 minute, intorcand pulpele pe ambele parti.

Se adauga rosiile, vinul, maslinele si se mai tine la cuptor 25-30 minute.

Se ung pulpele cu sosul din tava si se intorc pe ambele parti.

Se pune usturoiul taiat felii, se amesteca si se mai tine 5 minute in cuptor.

Se poate servi cu garnitura dar mai bun este cu paine proaspata!

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in stil toscan" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor si cartofi piure cu sos de ceapa