Pulpe de pui la tigaie

de Gherca Daniela in Pui, 25 Noi 2015 | 17369 vizualizari

 

Un pranz rapid si bun!
‪#‎gatescpentruocarte‬

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe superioare de pui
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 2 linguri pasta de tomate picanta
  • 2linguri bulion
  • 200ml apa
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei pentru prajit
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui la tigaie:

Pulpele le curatam, spalam si le crestam, apoi le condimentam cu sare, piper, si boia dulce.

Intr-o tigaie punem uleiul, iar cand s-a incins prajim pulpele pe ambele parti, dupa care adaugam ceapa taiata jullien si 2 catei de usturoi taiati marunt cu ajutorul unui cutit, le calim putin cateva minute.

Intr-un bol punem apa impreuna cu pasta de tomate si bulionul si le dizolvam, apoi turnam peste pulpe in tigaie. Lasam sa fiarba la foc mic, pana scade toata apa, amestecand din cand in cand. In ultimele minute punem si restul de usturoi pisat, mai amestecam putin si stingem focul.

Scoatem pulpele pe o farfurie si presaram patrunjel verde. Se servesc cu mamaliguta si muraturi sau o salata si o garnitura langa, oricum sunt delicioase!

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui de tara