Pulpe de pui marinate, la cuptor

de -Licurici- in Pui, 24 Iul 2017 | 3567 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (500 g);
  • un pliculet Vegeta condiment Universal pentru marinare;
  • 2 linguri bulion;
  • patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui marinate, la cuptor:

  1. Plicul cu condimentul lichid se agita bine, apoi se toarna peste pulpele de pui.
  2. Pulpele se lasa la marinat in frigider, 30 min.
  3. Se pregateste un vas termorezistent, se pun pulpele, se toarna o cana cu apa si se baga la cuptorul preincalzit, pentru 35 min.
  4. Se intorc din cand in cand, pentru a se rumeni pe ambele parti.
  5. Dupa 35 min, se adauga 2 linguri cu bulion, se amesteca cu sosul si se mai da 25-30 min la cuptor.
  6. La sfarsit, se presara patrunjel tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui marinate, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:37

Salată de ouă cu avocado și iaurt - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:36

Supă crema de roșii coapte - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:17

Mușuroi de cârtiță

pe 26.04 la 23:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos garam masala