Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor

de Valclaudia in Pui, 10 Iul 2016 | 588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui (fierte cca 15 minute pentru supa)
  • 500 gr. ciuperci champinion
  • 2 ardei grasi
  • 2 linguri ulei de masline aromat cu trufe
  • sare si piper dupa gust
  • boia dulce
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor:

Preincalzim cuptorul la 180 grade.

Curatam ciupercile si ardeii, le feliem.

Asezam intr-o tava din inox sau din yena un pat de ciuperci, deasupra punem ardeiul.

Pulpele de pui (fierte 15-20 minute in supa) le asezam deasupra, picuram putin ulei de masline aronatizat cu trufe,presaram sare si piper dupa gust, putina boia dulce pentru culoare si dam tava la cuptor pana scade apa lasata de ciuperci si pulpele se rumenesc frumos.

Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor 450084
retete culinare - Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor 450085
retete culinare - Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor 450086
retete culinare - Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor 450087
retete culinare - Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor 450088
retete culinare - Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor 450089
retete culinare - Pulpe de pui pe pat de ciuperci si ardei la cuptor 450090

COMENTARII (12)

Gherca Daniela 1

11.07.2016, 08:10

o bunatate!

-Licurici- 1

11.07.2016, 08:26

Bunnnnnn!

stefy_a 1

11.07.2016, 19:53

buneee!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55