Pulpe de pui umplute

de Gabitsa in Pui, 27 Ian 2015 | 6348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • ardei gras
  • kaizer
  • 1 ou
  • o canita de orez
  • 300 g carne tocata
  • sare
  • delicat
  • bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute:

Pulpele dezosate se bat un pic cu batatorul de carne . Orezul se pune la fiert iar cand este fiert se lasa la racit apoi se amesteca cu  kaizerul ,ardelul taiat cubulete, carnea tocata  oul , sarea , delicatul , se amesteca .

Am rulat pulpele in folie de staniol si le punem la fiert .Din momentul in care fierbe  le lasam pe foc 20 minute pe foc , apoi le scoatem din folie si le punem intr-o tava.Facem un sos din apa si bulion , care il rasturnam peste rulouri  si punem folie de aluminiu peste oala , apoi bagam la cuptor preincalzit .

Lasam la cuptor , timp de 40 min iar apoi scoatem folia si mai lasam pana se rumenesc frumos deasupra .

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui umplute