Pulpe de pui umplute cu sunca si feta

de mihaelar63 in Pui, 30 Noi 2011 | 8827 vizualizari

 

Va impartasesc cu drag reteta cu numarul 250.

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe pui superioare [ fara piele]
  • 200 gr branza fetta
  • 200 gr sunca curcan
  • 10 cm praz
  • codite de ceapa verde
  • 1 caciulie de usturoi
  • 1 rosie
  • piper
  • sare
  • busuioc
  • 100 ml ulei  floarea soarelui
  • 200 ml vin
  • 25 ml ulei porumb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu sunca si feta:

Ceapa , prazul si  usturoiul  tocate se prajesc usor alaturi de sunca taiata marunt .

Piparati compozitia si adaugati cat e calda si cuburi de fetta,amestecand.

Cu aceasta compozitie umpleti pulpele de pui dezosate,  spalate , sarate , in care ati facut un ,, buzunar '' cu varful cutitului .

Asezati pulpele intr-o tava , puneti peste ele rosii tocate , sare , putin ulei ,1 pahar de vin alb.

Presarati deasupra busuioc si dati la cuptor 40 min , intai 30 min cu o folie de aluminiu deasupra [ sa se inabuse ], apoi fara folie [sa se rumeneasca].

Serviti alaturi de cruditatile preferate .

Pentru  tusa finala puteti stropi cu foarte putin ulei de porumb .

 

TIPS-URI

1

Vinul adaugat la preparare face puiul mai fraged .

RETETA IN IMAGINI

Pulpe de pui umplute cu sunca si feta-0
Pulpe de pui umplute cu sunca si feta-1
Pulpe de pui umplute cu sunca si feta-2
Pulpe de pui umplute cu sunca si feta-3
Pulpe de pui umplute cu sunca si feta-4
Pulpe de pui umplute cu sunca si feta-5

COMENTARII (26)

Bya Ralu

Bya Ralu 1

03.01.2013, 23:21

super

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

21.12.2013, 12:13

grozave pulpele

Xandrinne

Xandrinne 1

17.04.2015, 09:43

Delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!