Pulpe de rata 'confiate' cu cartofi

de Catalina L in Rata, 10 Iun 2015 | 7362 vizualizari

COMENTARII (12)

reisnaor_2006 1

10.06.2015, 17:05

hmmmmmmm ce bune sunt

mihaelar63 1

10.06.2015, 17:07

Foarte bun Sincer nu am fost atenta niciodata la executarea acestei metode Ieri am prajit la foc mic in untura pulpele de cocos fierte in supa . Se chiama ca am facut si eu un fel de confit ?

Catalina L 1

10.06.2015, 17:15

da Miha ai facut bors si confit de cocos
nu se fierb in apa se prajesc 2 ore la foc mic in grasimea lor proprie

-Licurici- 1

10.06.2015, 17:25

daniastefania 1

10.06.2015, 17:28

Bun, bun!

Merisor 1

10.06.2015, 17:30

De-astea as papa si eu, dar si familia mea

simona72 1

10.06.2015, 17:37

Imi place carnea de rata! Am vazut cum se face confit de rata la tv, dar nu am papat...cred ca sunt grozave!!

Gicuta 1

10.06.2015, 18:46

Vreau si eu!

MotanLaOale 1

10.06.2015, 18:55

Catalina L 1

10.06.2015, 19:05

RuxyRux 1

10.06.2015, 19:12

Gatesti grozav draga mea!

Catalina L 1

10.06.2015, 19:41

merci Rux..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Gratin de ciuperci si cartofi cu piept de rata