Pulpe umplute cu spanac si ciuperci

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 15 Apr 2010 | 2475 vizualizari

 

adaptare dupa reteta lui vero

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  •  ciuperci
  • 1 buchetel spanac
  •  o legatura de ceapa verde
  • 2 linguri de smantana
  • cascaval ras
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 5o ml ulei de masline
  • 1 pahar de vin alb demisec
  • cativa catei de usturoi
  • scobitori
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute cu spanac si ciuperci:

Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sarepiper si boia.

calim ceapa, usturoiul, ciupercutele si spanacul cateva minute, dupa care condimentam cu sare si piper dupa gust si luam de pe foc, le lasam sa se racoreasca putin di punem smantana si cascavalul

Cu acest amestec umplem pulpele,le prindem cu mai multe scobitori ca sa nu iasa umplutura si le punem in ulei la prajit, le lasam pana se rumenesc pe ambele parti..

Cand se rumenesc pe ambele parti,stingem cu vinul, si lasam pe foc pana se patrund bine.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Pulpe umplute cu spanac si ciuperci 26848
retete culinare - Pulpe umplute cu spanac si ciuperci 26849
retete culinare - Pulpe umplute cu spanac si ciuperci 26850

COMENTARII (11)

dicarmencitta1957 1

15.04.2010, 23:12

Frumos prezentat,nu am facut niciodata,dar sigur am sa testez si eu asa niste pulpite de pui cu spanac,ca tot este vremea lui acum.Felicitari.

ramo_cata 1

15.04.2010, 23:47

nadina73 1

16.04.2010, 10:02

10 furculite pusik

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D