Rață cu cartofi și sfeclă roșie

de elucubratiiculinare in Rata, 2 Oct 2012 | 4610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 copane de rață,
  • 6 cartofi mici,
  • 1 sfeclă roșie,
  • 2 linguri unt,
  • 3 fire de cimbru,
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rață cu cartofi și sfeclă roșie:

Copanele de rață se spală bine și se pun la fiert în apă rece cu un praf de sare pentru 20-30 minute. Cartofii se spală bine și se pun la fiert în apă rece pentru 15 minute. Sfecla se curăță de coajă (atenție că vă pătați rău - de preferat să folosiți mănuși de plastic) și se pune la fiert pentru 15 minute. Într-o tavă punem copanele și cartofii întregi. Condimentăm cu sare și piper proaspăt măcinat. Stropim totul cu unt topit și punem în tavă și cele 3 fire de cimbru proaspăt. Se dă la cuptor pentru 30 minute la 200 grade C.

Servim fierbinte cu rondele de sfeclă roșie. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rață cu cartofi și sfeclă roșie" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

dobrezaira 1

03.10.2012, 14:21

pacat ca ai avut doar doua copane, am fi gustat si noi daca aveai doua...rate. Prea arata bine de tot.

Sim0na 1

03.10.2012, 15:15

De acord cu dobrezaira

Lau 1

03.10.2012, 15:23

fain arata

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de ratoi cu legume haiducesti